Dale Carnegie i nyhetene

11.02.18 – Ledernytt
Femti, feit og ferdig? Tro om igjen!

28.05.17 – Dagens næringsliv
Tøffere krav på jobben gjør oss syke av stress

 

For presse

For pressehenvendelser og/eller ønsker om uttalelser innen temaer som ledelse, kommunikasjon, stresshåndtering og andre aspekter ved arbeidslivet, kontakt:

Kommunikasjonsansvarlig
Lasse Onarheim Dahl

lasse.dahl@dalecarnegie.com

 

Kort om Dale Carnegie

Dale Carnegie Training jobber med å skape målbare forretningsresultater, gjennom å forbedre prestasjonene til de ansatte i selskaper. Dette gjør vi konkret ved å jobbe med ledere og medarbeideres kommunikasjonsferdigheter, mot og selvtillit, stress og tidshåndtering, lederskapsferdigheter og relasjoner.

Programmene våre er tilgjengelige på 30 språk i over 90 land. Inkludert i Dale Carnegie Training sin kundeliste finner du 400 av Fortunes «500-liste». Dale Carnegie Training har for tredje året på rad blitt inkludert i listen over topp 20 ledertrenings-selskaper av Trainingindustry.com

Dale Carnegie Training hjelper enkeltpersoner, grupper og organisasjoner med å skape løsninger som utnytter de ansattes potensiale, og hjelper organisasjonen å nå sine forretningsmål. Dale Carnegie Training tilbyr offentlige programmer, seminarer og workshops, i tillegg til bedriftsinterne løsninger tilpasset selskapets behov.